HJEMMELAGET
ITALIENSK ISKREM

 Produsert i Stavanger, Norge

VÅR NYE NETTBUTIKK!
Vår nye nettside er fremdeles under konstruksjon. 
Så dersom du ikke finner det du leter etter ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

VI ER GLAD
I GOD ISKREM

Delizia er en familiebedrift som ble etablert i 2004 med isbar og kafe i Østervåg 41. Fra 2012 flyttet kafeen til Tananger og deretter til Bryne, for så å vende tilbake til Stavanger i 2014, der vi konsentrerte oss om produksjon og catering med lokaler i Stavanger Øst. Fra 2017 utvidet vi sortimentet med vegansk iskrem, som nå distribueres til Life- og Sunkost-butikker.

Delizia leverer ekte italiensk iskrem, produsert i Stavanger Øst, og er kjent for høy kvalitet, mye smak og rene produkter.

Hos oss kan du be om spesielle smaker eller smakssammensetninger, og ønsker du å komme på besøk og lage is sammen med gode venner eller som en gruppe kolleger, kan vi også ordne det.

VÅRE ISKREMER

 

  

NATURLIGE 
INGREDIENSER

Hos oss kan du be om spesielle smaker eller smakssammensetninger.
Ønsker du å komme på besøk og lage is sammen med gode venner eller som en gruppe kolleger, kan vi også ordne det.

  

  

THE ROCK

Vi kan by på er vår Preikestol-is som vi har kalt «The Rock».
Det er iskrem i et suvenir-beger: To fluer i ett smekk!

NOEN ORD FRA VÅRE GLADE KUNDERVi er svært opptatte av å levere eksepsjonell iskrem og super service. Det gjenspeiles heldigvis i anmeldelsene våre, noe vi er utrolig stolte over å kunne vise frem.

Dyrene er også fornøyde som du kan se på bildet, ettersom vi er så flinke på veganske produkter.

Les noen av anmeldelsene under.

Gro Ottesen

The very very best..!!!!!!!! Nammmmmmmmmm:
That hazelnut... I simply could not stop eating...

Antonio Occulto

High-quality Italian ice cream. Fabelaktige smaker.

Magnus K. Lysén

Fantastisk god is og god pris i forhold til kvaliteten på produktet. Av de jeg har smakt så langt anbefaler jeg kremis pistasj og kremis yoghurt kirsebær!

Espen Arild Berge

Takk for en fantastisk bursdagsfeiring for Anna Elida sist helg. God mat, herlig iskrem og en super opplevelse.

Leikny Strøm

Usedvanlig god hjemmelaget is, jeg har smakt karamell is, sjokolade is og vaniljeis. Alle de forskjellige smakene er meget gode. Takk til dere som lager denne iskremen. Jeg kjøper den på Reko ringen Sandnes Stavanger

Nick Harris

Har "bare" smakt vegansk pistasj og hasselnøtt/agave men gleder meg veldig til å smake flere Hasselnøtt/agave er den beste isen jeg har spist på lenge, på top 5 noen gang inkludert når jeg enda spiste animalsk.

Jorunn Bonderup

Fantastisk smak og konsistens, akkurat sånn skal vegansk is smake Og utvalget.... ubegrenset! En smak du har lyst på og de allerede ikke har, det lager de amazing service!!!!

Karina Dalen Skaten

Stort utvalg for veganere, og lett tilgjengelig å finne hos flere helsekostbutikker, håper dere forsetter å lage disse veganske herlighetene og at de er å finne i lang tid fremover.Anbefaler dere sterkt.

Mest populære smaker!

Vær blant de første som mottar siste nytt fra Deiliza!

All privat informasjon vil kun bli brukt for Delizia sine nyhetsbrev, tilbud, spesielle kunngjøringer og undersøkelser. Ingen informasjon blir delt til offentligheten eller videresolgt.