REKO-ringen Sandes/Stavanger

Delizia er medlem av Reko-ringen, som er en distribusjonskanal for primærprodusenter. Det fins slike «ringer» mange steder i landet. Vi tilhører Sandnes/Stavanger, og her kan vi produsenter selge våre varer uten mellomledd.

Produsentene annonserer varene sine på facebook, og kundene bestiller ved å kommentere i kommentarfeltet. Produsenten oppgir så hentenummer og pris. Varene betales før utlevering, og hentes på avtalt sted til avtalt tidspunkt. For øyeblikket er utlevering for vår «ring» annenhver torsdag kl 18-19 på FOMOs parkeringsplass, like ved Ikea.

VI ER GLAD I GOD ISKREMt

Delizia er en familiebedrift som ble etablert i 2004 med isbar og kafe i Østervåg 41. Fra 2012 flyttet kafeen vår til Tananger og deretter til Bryne, for så å vende tilbake til Stavanger i 2014, der vi konsentrerte oss om produksjon av iskrem med lokaler i Stavanger Øst. Her har vi kapasitet til å produsere ca 80 forskjellige smaker! Mange av dem er å få kjøpt på Coop Megas butikker lokalt.

Fra 2017 utvidet vi sortimentet med vegansk iskrem, som nå distribueres til Coop Mega og noen Life- og Sunkost-butikker i nærområdet. Vi kan lage nærmere 40 forskjellige smaker, og mange av dem finner du i butikkene.

Vi i Delizia leverer ekte italiensk iskrem og er kjent for høy kvalitet, mye smak og rene produkter. Vårt fokus er å oppnå et produkt som skiller seg ut både i smak og helsemessig, og derfor bruker vi blant annet uhomogenisert melk direkte fra vår bonde på Randaberg.

Hos oss kan du også be om spesielle smaker eller smakssammensetninger, og ønsker du å komme på besøk og lage is sammen med gode venner eller som en gruppe kolleger, kan vi også ordne det.

På fabrikken holder vi åpent hver torsdag slik at alle som vil, kan stikke innom oss og velge og vrake av vårt store utvalg.